АКТУАЛЬНО

[5]

Терміново!!! Стало відомо про замаху на Обаму

Федеральне бюро розслідувань США заарештувало чоловіка в штаті Массачусетс, який збирався вчинити замах на американського президента Барака Обаму.передаає http://ukr.obozrevatel.com
Про це повідомляє Fox News.
40-річний Джозеф Гарг'юло був арештований 27 серпня після проведених в його будинку обшуків, де був виявлений великий арсенал вогнепальної та холодної зброї.
За даними ФБР, стеження велося з липня цього року. Співробітникам відомства стало відомо, що Гарг'юло збирався вбити Обаму під час його відпустки на Мартас-Він'ярд, де лідер США відпочивав разом зі своєю сім'єю з 6 по 21 серпня.
Крім того, за інформацією відомства, Гарг'юло неодноразово заявляв про наміри розправитися зі співробітниками правоохоронних органів Сполучених Штатів, а також із мусульманами.
У травні 2014 року Суддя в Південній Дакоті засудив 44-річного Джеймса Маквея, який готував замах на президента США Барака Обаму.
Терміново!!! Стало відомо про замаху на Обаму  Терміново!!! Стало відомо про замаху на Обаму Reviewed by точка зору on 08:33 Rating: 5