АКТУАЛЬНО

[5]

ОСЬ ЩО ГОВОРЯТЬ ПРО ДОЛЮ ЛЮДИНИ ЦІ ЛІНІЇ на зап'ясті


Багато напевно чули про мистецтво читання долі по лініях долоні, але розшифровку ліній на зап'ясті також можна віднести до цього виду ворожіння. Майстри пророкувань стверджують, що по цих лініях теж можна визначити деякі події в житті людини і його майбутнє. Цей вид прогнозів йде корінням ще в часі Стародавньої Індії. За деякими припущеннями, свого часу Аристотель передав свої знання про хіромантії Олександру Македонському, хоча чіткі підтвердження цього сьогодні знайти складно.
Звичайно, не існує наукових доказів того, що ворожіння по руці дійсно здатне точно передбачити якісь події, проте людей не перестає цікавити ця тема, адже багатьом хочеться хоча б трохи зазирнути в майбутнє. Пропонуємо кілька секретів ворожіння, які допоможуть вам самостійно розпізнати лінії на зап'ясті і заощадити на поході до дорогого хіроманта.
1. Для початку розберемося з кількістю ліній
Кількість ліній на зап'ясті визначає тривалість життя людини. Більшість людей мають 3 лінії, але якщо цих ліній 4, то це може означати, що людина доживе до 100 років.


2. Тепер давайте розглянемо першу лінію - найближчу до долоні.
Якщо вона чітка і глибока, то це означає, що у вас гарне здоров'я. Якщо ж вона має розриви або острівці, як показано на фотографії, то це показник недостатньої уваги до здоров'я з боку людини. Такі люди найчастіше схильні до шкідливих звичок.
Якщо перша лінія схожа на ланцюжок, а решта - рівні, чіткі і глибокі, то у такої людини, швидше за все, була важка молодість, а наступні етапи життя будуть більш щасливими.
3. Також варто звернути особливу увагу, якщо ваша перша лінія злегка вигнута до верху, як на цьому фото.
Для жінок це може означати багато перешкод і хворобливих переживань на життєвому шляху, особливо пов'язаних з народженням дітей.

У чоловіків така вигнута лінія може говорити про проблеми з простатою і репродуктивною функцією.
4. Тепер подивіться на другу лінію.
Якщо ця лінія рівна і чітка, якою має бути перша, то це є ознакою фінансового благополуччя і добробуту в майбутньому.
. А тепер вивчимо уважно третю лінію.
Ця лінія пов'язана з вашою професійною діяльністю і взаємодією з колегами. Якщо вона рівна і глибока, то ви будете впливовою фігурою в своїй сфері, а також можете стати широко відомою людиною.
Існує і таке припущення: якщо ця лінія чітка і рівна, а друга має злами і острівці, то людина, швидше за все, випереджає свій час.
6. Як ми вже говорили, не у всіх є четверта лінія, але якщо вона є,
то ви можете не тільки чекати довгого життя, а й посилення значення третьої лінії. Іншими словами, якщо ваша третя лінія рівна і чітка, і у вас є четверта лінія, то ви будете дуже впливовим і відомим людиною.
7. Якщо у вас всього одна лінія на зап'ясті
Це може означати непростий етап в найближчому майбутньому, проблеми зі здоров'ям або депресію.
Сподобалося? Поді лись з друзями!
Загрузка...
/center>
Загрузка...
ОСЬ ЩО ГОВОРЯТЬ ПРО ДОЛЮ ЛЮДИНИ ЦІ ЛІНІЇ на зап'ясті ОСЬ ЩО ГОВОРЯТЬ ПРО ДОЛЮ ЛЮДИНИ ЦІ ЛІНІЇ на зап'ясті Reviewed by марія іваночко on 09:04 Rating: 5