АКТУАЛЬНО

[5]

Ігор Стрєлков розповів, хто повалить режим Путіна


Колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Стрєлков, який зараз перебуває на території Росії, озвучив сценарій повалення російського президента Володимира Путіна.
Новину передає «Преса України».
На своїй сторінці в соцмережі він написав: «Поступовим «розгойдуванням човна», ясна річ, намагатимуться скористатися багато сил. На другорядних зосереджувати увагу не має сенсу». За його словами, основна (і, практично, єдина дієздатна на даний момент) сила, зацікавлена у якнайшвидшому «поваленні режиму» – це діюче в прямому зв'язку з Заходом олігархічне угруповання «родом з 90-х» та його велика і впливова «клієнтська мережа», чиїм фасадом є так звана «ліберальна опозиція».
«Але, тим не менш, «5-а колона» має своїх власних «знакових людей». І, звичайно ж, це зовсім не Навальний. Претендувати на перехоплення влади буде угруповання, членами якого (умовно) є Чубайс, Шувалов (реальний керівник уряду Медведєва), Кудрін, Греф і багато інших. За якими, в свою чергу стоять олігархи «сім'ї» і, що набагато серйозніше – той самий «Захід», з яким Путін «типу бореться» (вірніше – «симулює» боротьбу)», - підкреслив колишній ватажок бойовиків. Стрєлков зазначив, що це угрупування має власний сценарій, в якому Путіну уготована роль «нового Горбачова».
Нагадаємо, екс-«міністр оборони ДНР» Ігор Стрєлков розповів, чому останнім часом на фронті на Донбасі спостерігається активізація бойових дій. За його словами, ЗСУ вигідніше саме такий стан речей, а не відкритий наступ. 
Ігор Стрєлков розповів, хто повалить режим Путіна Ігор Стрєлков розповів, хто повалить режим Путіна Reviewed by марія іваночко on 08:33 Rating: 5