АКТУАЛЬНО

[5]

На Запоріжжі люди за знущання над дитиною ледве не розірвали маршрутника

Свідки розповідають, що через дії водія в дитини не витримав сечовий міхур.
Фото:http://www.brd24.com/
Скандал з водієм та кондуктором маршрутки стався в Бердянську Запорізької області на 21-му маршруті 22 липня. За словами очевидців, працівники громадського транспорту принизили дитину, за що водій вже встиг постраждати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Бердянськ 24.
Свідки інциденту розповіли, що інцидент трапився у маршрутці №21 ввечері. Хлопчик 8-10 років не зміг вийти на своїй зупинці через велику кількість людей біля виходу. Згодом він попросив водія терміново зупинитися, оскільки він хоче у туалет. У відповідь водій та кондуктор почали кричати на малюка та докоряти йому.
У результаті до найближчої зупинки хлопець не дотерпів та обмочився. Дитині кинули ганчірку та змусили прибирати за собою на очах у всіх пасажирів. Після завершення принизливої процедури хлопчисько в сльозах вискочив з автобуса та втік. Пасажири робили працівникам маршрутки зауваження, але ті відповідали лайкою.
Через резонанс водія знайшли і разом із начальницею викликали до мерії. Чоловік розповів свою версію того, що сталося – мовляв, там, де хлопець просив, зупинятися заборонено, дитину він не принижував, а ганчірку дав для того, аби той прикрив калюжу. Чиновники, серед яких двоє заступників міського голови, водієві не повірили, оскільки очевидці казали протилежне. Врешті решт маршрутник визнав, що був неправий, і заочно вибачився перед хлопцем.
На цьому історія не завершилася. Як повідомляє “Про.Бердянськ”, після з'ясування ситуації в мерії водій вийшов на маршрут. На кінцевій зупинці рух його автобусу перекрив легковик. З автівки вийшли молоді люди, які викинули водія з автобуса, поставили на коліна та побили.
На місце події прибули журналісти. Водій знаходився в автобусі, його трусило, він не міг говорити. Молодики, що напали на маршрутника, були поруч. Щоправда, вони стверджують, що чоловіка ніхто не бив – його, мовляв, лише облили водою і змусили написати заяву на звільнення.
Медики, до яких звернувся водій, оцінили його стан як середньої тяжкості, є підозра на черепно-мозкову травму. Від госпіталізації постраждалий відмовився.
На Запоріжжі люди за знущання над дитиною ледве не розірвали маршрутника На Запоріжжі люди за знущання над дитиною ледве не розірвали маршрутника Reviewed by марія іваночко on 09:14 Rating: 5