АКТУАЛЬНО

[5]

Годі цькувань: умійте терпіти тих, хто вам не подобається


Ще раз. Люди. Українці. Вмійте терпіти тих, хто вам не подобається, це також їхня країна, а значить це теж ваша команда. Вмійте вибачати тим, хто вам раніше подобався, невдалі чотири рядки віршика. В того поета значно більше заслуг перед Україною і перед вами особисто, навіть якщо ви про це не здогадуєтеся.
Вмійте прийняти, що думки й почуття один і той же текст викликає різні, бо рецепція спирається на різний власний досвід. Дуже пронизлива і трагічна історія, розказана примусово всоте, може викликати в слухача зовсім іншу реакцію, ніж ви сподівалися. Вмійте зрозуміти, що сама норма в різних поколінь різна.
Уподобання чи допис у фейсбуці не привід виголошувати якісь вироки. Ви не суд. Люди не янголи, в кожного свої недоліки і свої погляди.
Після кожного вашого флешмобу, після кожного інформаційного приводу, невідомо ким ляпнутого на вентилятор, я бачу хвилю цькування незгодних та інакших. Причому, за іронією долі, того, що до фейсбуку було нормою. Мені це вже починає набридати своєю одноманітністю. Висновків не буде. Коментів теж.
Антон САНЧЕНКО
 http://uainfo.org
Годі цькувань: умійте терпіти тих, хто вам не подобається Годі цькувань: умійте терпіти тих, хто вам не подобається Reviewed by марія іваночко on 09:57 Rating: 5