АКТУАЛЬНО

[5]

Касьянов: СБУ отримує червону картку за профнепридатність


Волонтер Юрій Касьянов висловився щодо того, як СБУ ганебно не відреагували на очевидну операцію Кремля.
"Хресний хід на Київ - очевидна операція Кремля. І ще більш очевидний провал українських спецслужб, і всієї інформаційної, пропагандистської політики уряду України", - заявив волонтер, повідомляють "Українські реалії".
Волонтер додав, що Україна втратила Крим, тому що всі роки незалежності в Криму не проводилося української, національної політики.
"Ми втратили частину Донбасу, тому що влада не знайшла що сказати жителям сходу, одурманених російською пропагандою", - написав Кас'янов на своїй сторінці у Фейсбук.
"І зараз ми бачимо, що в Україні в умовах війни існує і активно діє п'ята колона з добре підготовлених агентів ФСБ, церковних агентів впливу, і десятків, а може сотень тисяч людей, просочених великодержавною, шовіністичною, псевдоправославною московської ідеологією.
Ці "віруючі" не вміють думати, не хочуть думати; налаштовані агресивно, і готові на все - "за віру, царя, і отечество".
Москва використовує цих людей, їх почуття проти України. Кремль веде хитру, тонку гру, викорчовуючи острівці свободи і незалежності.
"СБУ - червона картка за профнепридатність. Це вам не контрабанду кришувати, що не Лісника у власній квартирі завалити, і не цинк з патронами у солдатів на передку відняти. Прохлопати багатотисячний антиукраїнський марш - це точно зрада", - заявив Юрій Касьянов.
Касьянов: СБУ отримує червону картку за профнепридатність Касьянов: СБУ отримує червону картку за профнепридатність Reviewed by марія іваночко on 17:48 Rating: 5