АКТУАЛЬНО

[5]

А тим часом Польща з 1 липня знов знизила ціну на газ для населення

З початку 2015 року вартість сировини для поляків змінювалася п'ять разів - у бік зменшення.
 
Газ для населення в Польщі коштує трохи більше 2 євроцентів за кВт/годину. Фото: ukranews.comЗ 1 липня газ, що використовують у домашніх господарствах у Польщі, знову став дешевше. З початку року ціна на цю сировину впала майже на 10%. Прес-секретар Управління з регулювання енергетики Агнешка Глосневська повідомила, що рішення про зниження тарифів на блакитне паливо було прийнято два тижні тому. Газ, який використовують домашні домогосподарства, подешевшав на 1%, передають Патріоти України з посиланням на європейські ЗМІ.
Агнешка Глосневська також нагадала, що тарифи на газ знижуються протягом тривалого періоду. З початку 2015 року вартість сировини знижувалася п'ять разів. На даний момент газу в Польщі стоїть на 17% дешевше, ніж півтора року тому. Державна компанія PGNiG постачає газ в будинку за тарифом 9,7 грошів (трохи більше 2 євроцентів) за кВт/годину. 
А тим часом Польща з 1 липня знов знизила ціну на газ для населення  А тим часом Польща з 1 липня знов знизила ціну на газ для населення Reviewed by марія іваночко on 07:05 Rating: 5