АКТУАЛЬНО

[5]

Хай буде так, але на Красній площі: Ідеолог "русского мира" мріє загинути в танку на Хрещатику

Така маразматична заява вже викликала хвилю бурхливих коментарів у мережі.
Олександр Проханов мріє загинути в танку на Хрещатику. Ілюстрація:zampolit.com
Слова ідеолога президента Росії Володимира Путіна, журналіста Олександра Проханова про те, що він хоче загинути в танку на українському Хрещатику, викликали хвилю іронічних коментарів у користувачів соціальних мереж. Про це пише Преса України, передають Патріоти України.
Російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook процитував Проханова, і попросив зв'язатися з президентом США Бараком Обамою для виконання решти умов: "Зателефонуйте хто-небудь Обамі. З киянами я сам домовлюся".
Інші користувачі Мережі активно обговорюють заяву Проханова. Дехто трохи змінив побажання ідеолога Путіна: "І навіщо він нам здався в горілому танку на Хрещатику? Якщо у дідуся суїцидальні нахили — каністру бензину, сірники і американський прапор на флагштоку я куплю йому. Але виконання — це вже самостійно і за місцем проживання".

Хай буде так, але на Красній площі: Ідеолог "русского мира" мріє загинути в танку на Хрещатику Хай буде так, але на Красній площі: Ідеолог "русского мира" мріє загинути в танку на Хрещатику Reviewed by марія іваночко on 10:14 Rating: 5