АКТУАЛЬНО

[5]

Піде торованою стежкою регіоналів: Лещенко пояснив, як Оніщенко уникне покарання

У Верховній Раді є близько п'яти депутатів, які так само, як і Оніщенко, замішані в "тіньових" схемах навколо "Укргазвидобування".
Олександр Оніщенко. Фото:focus.ua
Народний депутат від депутатської групи "Воля народу" Олександр Оніщенко, якого звинувачують у виведенні коштів з "Укргазвидобування", не повернеться в Україну і буде оголошений в розшук. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко, інформують Патріоти України.
"Національне антикорупційне бюро оголосить його в розшук. А він буде шукати корупціонерів у владі, які б зняли його з розшуку. Тобто, піде торованою стежкою багатьох регіоналів", - вважає Лещенко.
За його словами, у Верховній Раді є близько п'яти депутатів, які так само, як і Оніщенко, замішані в "тіньових" схемах навколо "Укргазвидобування".
"НАБУ досягло певних успіхів у справі Оніщенка. Думаю, антикорупційному бюро є що сказати і з приводу інших", - підсумував нардеп.
У свою чергу перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук заявив, що в разі якщо Оніщенко не повернеться в Україну, щодо нардепа буде застосований механізм заочного засудження і екстрадиції.
Як повідомлялося раніше, Національне антикорупційне бюро провело обшуки в приймальні нардепа Олександра Оніщенка. Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав подання до Ради про арешт народного депутата. 
Піде торованою стежкою регіоналів: Лещенко пояснив, як Оніщенко уникне покарання Піде торованою стежкою регіоналів: Лещенко пояснив, як Оніщенко уникне покарання Reviewed by марія іваночко on 09:27 Rating: 5