АКТУАЛЬНО

[5]

Нові тарифи вдарять по кишені: економіст спрогнозував, що подорожчає в Україні восени

Різкого стрибка цін не уникнути - сектор торгівлі залежний від тарифів.
Ілюстрація: ЖЖПідняття вартості комунальних послуг в Україні спричинить стрибок цін у сфері послуг - в ресторанах, кафе, перукарнях, магазинах, ремонтних майстернях, таксі та СТО.
Про це заявив економіст Олександр Охріменко, повідомляютьПатріоти України.
"З магазинами не знаю, що буде. Вони розраховувалися на великі площі, обігрівати багато. Напевно, десь зменшать кількість магазинів. А ті, що залишаться - підвищать ціни, однозначно. Не може ж магазин у збиток працювати. У нас пряма залежність: дорожчає газ, електроенергія - все дорожчає", - уточнив експерт.
За його словами, зростання цін почнеться влітку, а восени - буде різке подорожчання. Не можна виключати і того, додав Охріменко,що все може трапитися раптово: "було на одному рівні, а потім - раз, і підняли ціни вдвічі-втричі".
Нагааємо, тариф на опалення в Україні можуть підняти в середньому до 32 гривень за "квадрат", в деяких областях він може досягати 45-50 гривень.
Нові тарифи вдарять по кишені: економіст спрогнозував, що подорожчає в Україні восени Нові тарифи вдарять по кишені: економіст спрогнозував, що подорожчає в Україні восени Reviewed by марія іваночко on 12:55 Rating: 5