АКТУАЛЬНО

[5]

Аваков може використати силові структури для приходу до влади – Лещенко


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков може прийти до влади в державі силовим шляхом.
Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловив народний депутат України Сергій Лещенко. Новину передає «Преса України».
За його словами, Аваков є людиною з дуже сильними політичними амбіціями.
«Я не виключаю, що він свої ресурси (силові - ред.) буде використовувати для побудови політичної сили і приходу до влади. При тому, до приходу до влади як через вибори, так і через квазі-канали», - зазначив нардеп.
Таким квазі-каналом, за словами Лещенка, можуть бути силові структури. Він наголосив, що завжди існує ризик у тому випадку, коли глава МВС підпорядковує під себе не лише офіційну вертикаль, а й озброєні та мотивовані силові підрозділи, та ще й може бути політичним лідером.
«Аваков зовсім не той, за кого себе видає. Він себе видає за міністра внутрішніх справ, а насправді ця людина сьогодні по статусу фактично дорівнює прем'єр-міністру. Я його називаю «супер-перший віце-прем'єр», - сказав Лещенко.
Нардеп додав, що Аваков володіє силовим інструментарієм, впливає на уряд та є смотрящим за міністерством інфраструктури, де постійно формується тіньовий заробіток.
 http://uapress.info/
Аваков може використати силові структури для приходу до влади – Лещенко Аваков може використати силові структури для приходу до влади – Лещенко Reviewed by марія іваночко on 07:28 Rating: 5