АКТУАЛЬНО

[5]

Зірки підтримали відому українську модель, хвору на онкологію (ФОТО)


Українські знаменитості підтримали 23-річну модель з Харкова Дарину Мітченко, яка хвора на рак.
Учасниця гурту "НеАнгели" Слава опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому була вражена оптимізму дівчини, яка не дивлячись на свій діагноз, не втрачає позитиву.сообщает http://star.korupciya.com
"Вчора ввечері випадково побачила в стрічці фото цієї дівчини! Я зайшла на її сторінку і прочитала всі останні пости! Більш позитивного і оптимістичного ставлення до ситуації я не зустрічала! Зараз прекрасний релігійне свято і мені здається, що там нагорі, наші прохання і бажання чути набагато краще! Дуже хочеться побажати цій дівчині і всім, хто зіткнувся з цією страшною проблемою, якнайшвидшого одужання !!! і нехай щоранку буде по-справжньому добрим у всіх сенсах! # ракдурак ", – написала в соцмережі співачка і виклала фото вже облисілої моделі, яка написала у себе на голові провокаційний хештег "ракдурак".

Учасниця гурту "Время и Стекло" Надія Дорофєєва також не залишила без уваги витримка і сила Дарини.
"Сьогодні я побачила Instagram чарівної Дарини Мітченко! Дарина – ти чудо! Дякую тобі за світло і позитив, який ти випромінюєш! Хотіла б я з тобою побачитися і навчитися також ставитися до життя !!! # ракдурак # твоёсолнценепогаснет", – написала в своєму мікроблозі Надія.

Нагадаємо, Дарина Мітченко закінчила ХГНУГХ ім.А.Н.Бекетова. Працює моделлю з чотирнадцяти років. Так само брала участь в конкурсах краси. Дарина ввійшла в 10-ку з 40 учасниць, найкрасивіших і кращих моделей на конкурсі "Miss World Next Top Model" 2012. А в 2014 вона стала "Queen of bikini". Вона веде активний спосіб життя, займається спортом і захоплюється мовами та поезією. У вільний час любить готувати і присвячує час батькам і друзям. У житті Дарини більшу частину займають подорожі. Вона вважає, що це один з найголовніших плюсів модельної кар'єри. Головне правило в її житті – "Ніколи не здаватися! Боротися і йти до кінця!"
Зірки підтримали відому українську модель, хвору на онкологію (ФОТО) Зірки підтримали відому українську модель, хвору на онкологію (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 21:47 Rating: 5