АКТУАЛЬНО

[5]

Трійця і День Конституції: Скільки вихідних буде в червні

Один день буде вихідним у зв'язку з Трійцею і ще 4 вихідних на День Конституції.
      19 червня українці святкуватимуть Трійцю. Фото: ЖЖ.
У червні 2016 року в Україні буде 19 офіційних робочих днів і 11 вихідних, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Зокрема положенням статті 73 Кодексу законів про працю України на підприємствах, в установах, організаціях робота в червні не буде проводитися у понеділок, 20 червня, у зв'язку з тим, що Трійця випадає на неділю, 19 червня.
Ще одне червневе свято – День Конституції припадає на вівторок, 28 червня. У зв'язку з цим уряд своєю постановою №1155-р від 11.11.2015 зробив вихідним і понеділок, 27 червня за рахунок суботи, 2 липня, яка буде робочою. Таким чином на День Конституції українці відпочиватимуть з 25 по 28 червня.
Також 9 червня в Україні буде відзначатися православне свято Вознесіння Господнє, яке, однак, не є вихідним. Воно щорічно відзначається на 40 день після Великодня, у четвер 6-го тижня після Великодня.
Трійця і День Конституції: Скільки вихідних буде в червні Трійця і День Конституції: Скільки вихідних буде в червні Reviewed by марія іваночко on 10:17 Rating: 5