АКТУАЛЬНО

[5]

Євро-2016: нюанс в біографії тренера Ісландії привів у захват мережі

У мережі викликала ажіотаж звістка про те, що один з тренерів збірної Ісландії з футболу, Хеймир Хадльгримсон, працює стоматологом.
Про це пишуть в Twitter Sports.ru.
"Ходжсон (Рой Ходжсон, тренер футбольної збірної Великобританії - ред) заробляє 4.6 млн доларів в рік. Тренер Ісландії — стоматолог", — наголошується в повідомленні.
Також в цьому Twitter опублікували фото Хеймира Хадльгримссона, одного з тренерів збірної Ісландії з футболу.

Фото з Twitter Sports.ru.
"Зрозуміло, якщо він єдиний стоматолог на всю Ісландію. Спробуй програти і потім полікувати у нього зуби...", "Нашим тільки проктолог може допомогти", "Так, може, у нас також стоматологи краще профитренерiв в футболі розбираються. Тільки кермувати командою їх не пускають!", — коментують російські користувачі Twitter.
Зазначимо, що у збірної Ісландії два головних тренера: Ларс Лагербек і Хеймир Хадльгримссон.
Нагадаємо, 27 червня у Франції визначилися всі учасники 1/4 фіналу Євро-2016: у цей день відбулися заключні поєдинки 1/8 фіналу. Так, в Сен-Дені в протистоянні віце-чемпіона та чемпіона Європи-2012 Італії та Іспанії переможцем вийшли італійці, однак головна сенсація, мабуть, усього чемпіонату сталася в Ніцці, де Ісландія обіграла Англію 2:1
Євро-2016: нюанс в біографії тренера Ісландії привів у захват мережі Євро-2016: нюанс в біографії тренера Ісландії привів у захват мережі Reviewed by марія іваночко on 07:52 Rating: 5