АКТУАЛЬНО

[5]

14 липня Верховна Рада здасть Україну під контроль Кремля - депутат


14 липня народні депутати можуть проголосувати за закон, який призначить проведення виборів на окупованих територіях Донбасу.
Про це у себе в блозі повідомив народний депутат від фракції "Самопоміч" Роман Семенуха, новину передає "Преса України".
Він зазначив, що ця інформація надійшла до нього з декількох джерел. Семенуха стверджує, що дату 14 липня вибрали для того, щоб прийняти всі необхідні закони ще до канікул.
"Тобто розлючені люди, щоб висловити свій гнів цим обранцям і фсбшним посіпакам не зможуть — депутати підуть у відпустки", - заявив він.
Крім того, парламентарій додав, що за даний законопроект, який на думку парламентарія "демонтує незалежність України", вже є 230 голосів народних депутатів. Крім того
, парламентарій повідомив, що за його даними, на момент голосування ситуація на сході країни буде максимально загострена.
"Прийняття цього Закону фактично виводить Росію з процесу як учасника і агресора, остаточно перетворюючи загарбницьку війну на "громадянський конфлікт", а бойовиків і терористів легалізує", - заявив він.
Парламентарія стверджує, що після проведення виборів на окупованих територіях Донбасу, вони знову повернуться до складу України, але будуть під контролем РФ, а їх утримання буде покладено на український бюджет.
"Через час сьогоднішні вбивці стануть депутатами українського парламенту. А далі за їх планом позачергові національні вибори, після чого ширка буде остаточно оформлена в парламенті, і Україна знову надовго повертається під протекторат Росії", - написав парламентарій.
Нагадаємо, раніше заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд заявила, що Київ повинен не допустити проведення виборів на окупованих підробляються Донбасу при нинішньому положенні справ.
http://uapress.info
14 липня Верховна Рада здасть Україну під контроль Кремля - депутат 14 липня Верховна Рада здасть Україну під контроль Кремля - депутат Reviewed by марія іваночко on 07:53 Rating: 5