АКТУАЛЬНО

[5]

Без цього ж він нуль: "Отдать Крым для Путина – легче отдать Кремль", - Радзіховський

Крим - це єдине досягнення російського президента, як Альфа і Омега для його его, порівняв публіцист.
Крим для Путіна означає дуже багато. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org
Російський лідер Володимир Путін не буде повертати Крим Україні, бо приєднання півострова до Росії є його єдиним досягненням. Таку думку в ефірі програми "Особлива думка" на Эхо Москвы висловив російський журналіст, публіцист і вчений-психолог Леонід Радзіховський.
"Віддати Крим для Путіна - легше віддати Кремль. Тому що Крим - це все, це його єдине досягнення, це основа, це Альфа і Омега", - вважає журналіст.
За його словами, росіяни активно вітали анексію півострова.
"Донбас в Росії ніхто не хотів, а Крим хотіли всі. Я прекрасно пам'ятаю ці розмови ще в 90-і роки, коли водії таксі точно як в "Брате 2" ( "А за Севастополь ти мені окремо відповіси") говорили, що Хрущова негідника вбити мало за те, що він Крим віддав", - зазначив Радзіховський.
Він також підкреслив, що основні західні санкції щодо Росії були введені не за анексію півострова, а за агресію на південному сході України.
"За Крим ввели абсолютно символічні, нікчемні санкції: трьом чиновникам десятого рівня заборонили в Лондон їздити. Всі санкції пішли за Донбас, а потім за збитий "Боїнг", природно", - резюмував він
Без цього ж він нуль: "Отдать Крым для Путина – легче отдать Кремль", - Радзіховський Без цього ж він нуль: "Отдать Крым для Путина – легче отдать Кремль", - Радзіховський Reviewed by марія іваночко on 13:22 Rating: 5