АКТУАЛЬНО

[5]

Господарі життя: Нардеп прогнав дівчину-інваліда з паркувального місця для інвалідів, – соцмережі


Після конфлікту з інвалідом “народний фронтовик” сів в автомобіль і вирішив втекти з місця порушення.
Народний депутат України від партії “Народний фронт” Олександр Горбунов поставив свій позашляховик Toyota Land Cruiser д \ н АН 3555 СА на паркувальне місце для інвалідів і демонстративно відмовився поступатися ним дівчині-інваліду. Така інформація розміщена на сторінці “Фейсбук” групи “Герой парковки”.
Так, 19 травня близько 20-00, дівчина-інвалід приїхала до свого дому по вул. Ахматової і захотіла припаркуватися на виділене їй ЖЕКом місце позначене відповідною розміткою. Однак, цього зробити не змогла, оскільки місце для інвалідів було зайнято. Дівчина викликала ДАІ. Через 20 хвилин вийшов чоловік в дорогому костюмі і з ним висока блондинка.
“У ході розмови, я сфотографувала його, а пізніше ідентифікувала – це народний депутат “Народного фронту” Олександр Горбунов. Його супутниця – Ольга Червакова – депутат від Блоку Порошенка. Депутат мені відповів: “Я розумію вашу проблему, але ви не можете скористатися своєю перевагою”, – розповіла дівчина. Після цього, “народний фронтовик” сів в автомобіль і вирішив втекти з місця порушення.

Дівчина заблокувала джип своїм інвалідним візком і зажадала почекати приїзду ДАІ. У підсумку, співробітники ДАІ так і не приїхали, а депутат поїхав без будь-яких штрафів. “Простоявши півтори години на вулиці, зробивши купу дзвінків до міліції і затримавши на деякий час порушника, я так і не змогла домогтися, щоб його покарали. Штраф невеликий – кілька сотень гривень, але це для мене справа честі. Будь ласка, допоможіть довести депутатам і людям, що місця для паркування інвалідів – це не просто порожні паркомісця, які тільки і чекають нахабних водіїв. І ми теж не пусте місце”, – написала дівчина.
Джерело://gossip.in.ua/
Господарі життя: Нардеп прогнав дівчину-інваліда з паркувального місця для інвалідів, – соцмережі Господарі життя: Нардеп прогнав дівчину-інваліда з паркувального місця для інвалідів, – соцмережі Reviewed by марія іваночко on 21:31 Rating: 5