АКТУАЛЬНО

[5]

Шустер влаштував Мартиненку допит. Той відкидає свою причетність до олігархів-корупціонерів (ВІДЕО)

Мартиненко заявив, що проти нього організована змова
Микола Мартиненко, екс-депутат ("Народний фронт"), склав повноваження після того, як Сергій Лещенко показав у прямому ефірі "Шустер LIVE" документи-докази причетності Мартиненка до корупційних схем. Одразу після складання повноважень, 03.12.2015, колишній депутат дав інтерв’ю Савіку Шустеру, в якому відкидає свою приналежність до олігархів і корупції. Він також заявив, що організована таємна змова проти нього, націлена на Яценюка та спрямована на проведення дострокових виборів:
«Я впевнений, що дострокові вибори – план Кремля. Якщо уявити, що вони будуть зараз: збільшується рейтинг Опозиційного блоку, інших невідомих політичних сил. Ми будемо мати партійну складову в Парламенті з 10-12 партій плюс мажоритарщики, які будуть перемагати у тому числі не дуже чесно. Куди поведе цей уряд країну далі? Уряд Яценюка робить реформи, непрості та непопулярні, але, я вважаю, він на правильному шляху».
Також Микола Мартиненко прокоментував звинувачення проти нього, висловлені у прямому ефірі Головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі:
«Хай «святий» Саакашвілі подивиться на розслідування щодо інституту, де він отримав $200 тисяч. Це контора по відмиванню грошей. Я вважаю, що Саакашвілі працює проти України. В цьому ми скоро переконаємося»
Інф.: 3s.tv
http://volianarodu.org.ua/
Шустер влаштував Мартиненку допит. Той відкидає свою причетність до олігархів-корупціонерів (ВІДЕО) Шустер влаштував Мартиненку допит. Той відкидає свою причетність до олігархів-корупціонерів (ВІДЕО) Reviewed by марія іваночко on 12:13 Rating: 5