АКТУАЛЬНО

[5]

Вірю в силу Фейсбуку і надіюся що ми разом покараємо цю істоту. Друзі, вчора в мене в родині сталася біда. Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу.


Друзі, вчора в мене в родині сталася біда. 
Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу. 
Близько 15.00год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував що це він був за кермом Мерседеса.
Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності. 
Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності - завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей.
Прошу Вашої допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів. 
ДТП сталася близько 15.10год. в с. Ямельня.
Вірю в силу Фейсбуку і надіюся що ми разом покараємо цю істоту. 
Мої контактні дані:
тел. 0676700762
email: matsevko.s@i.ua







Вірю в силу Фейсбуку і надіюся що ми разом покараємо цю істоту. Друзі, вчора в мене в родині сталася біда. Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу. Вірю в силу Фейсбуку і надіюся що ми разом покараємо цю істоту. Друзі, вчора в мене в родині сталася біда.  Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу. Reviewed by марія іваночко on 19:56 Rating: 5