АКТУАЛЬНО

[5]

ТЕРМІНОВО! Літа не буде? Синоптики вкотре шокували прогнозом погоди! Нас чекає щось СТРАШНЕ!


ТЕРМІНОВО! Літо відкладається! Українців засмутили прогнозом погоди. Ось, що на нас чекає

Літо на час відкладається – українців засмучують прогнозом погоди, – Корупція Інфо

Подробиці повідомляє Український Гідрометцентр в Facebook.

Так, за інформацією синоптиків, завтра, 22 травня, в деяких областях України пройдуть короткочасні дощі та подекуди грози. Перш за все, прогноз стосується Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей – тут пройдуть сильні дощі. Без опадів будуть північні області, Волинська, Рівненська та Вінницька області – без істотних опадів.


«Вітер північно-східний, вночі в південно-східній частині південно-західний, 7-12 м / с, під час гроз окремі пориви і шквали 15-20 м / с», – додали синоптики.


Температура повітря при цьому вночі коливатиметься в межах 7-12 °, а вдень – 17-22 °, на Закарпатті повітря прогріється до 25 °, в східних областях, на узбережжі морів і в Карпатах місцями – 12-16 °.

У столиці завтра повітря прогріється максимум до 22 градусів. Вночі, за інформацією Гідрометцентру, грози і короткочасні дощі, вдень істотних опадів не буде. Про парасольки рекомендують не забувати жителям: Львова, Дніпра, Одеси, Харкова та Карпат. Крім того, в цих регіонах очікується шквальний вітер.


ТЕРМІНОВО! Літа не буде? Синоптики вкотре шокували прогнозом погоди! Нас чекає щось СТРАШНЕ!  ТЕРМІНОВО! Літа не буде? Синоптики вкотре шокували прогнозом погоди! Нас чекає щось СТРАШНЕ! Reviewed by марія іваночко on 17:50 Rating: 5