АКТУАЛЬНО

[5]

Після справ праведних і заміною Кабміну: Аваков понад тиждень гріється на власній віллі в Італії (Фото)

Подейкують, що глава МВС України Арсен Аваков вже тиждень перебуває на своїй віллі в Італії. Туди він нібито поїхав одразу після обрання нового уряду, щоби відпочити. Про це повідомив депутат Київради від партії «Свобода» Олександр Аронець на своїй сторінці у Facebook.
«І як це розуміти? Перепрацювався? Взяв відпустку? Це міністр, який повинен ночувати і днювати, аби забезпечити територіальну цілісність і зменшити рівень злочинності? Натомість гріється в Італії. Замість того, щоб відкривати річкову поліцію в Черкасах, відкривав у Венеції?», – обурюється Аронець.
Також «свободівець» зажадав від речника МВС Артема Шевченка пояснень.
«Артем Шевченко, проясніть ситуацію для платників податків, де подівся ваш шеф?», – наголосив київський депутат.
Варто зазначити, що Аваков, який завжди активно пише пости у соцмережах, справді зник «з поля зору». Де зараз міністр, невідомо, а в МВС ситуацію не коментують.
Раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що Арсен Аваков на своїй італійській віллі хоче зробити представництво МВС.
У свою чергу, народний депутат Сергій Каплін на своїй сторінці в Facebook вимагав оприлюднення офіційної інформації про місцеперебування представництва МВС в Італії, обсяг витрат, джерела фінансування та кількість працівників, які хочуть задіяти в цій установі.
«Два місяці тому Аваков розповів, що хоче відкрити в Італії представництво МВС. Нібито українці-мігранти потребують посиленого захисту. У той час, коли в країні криза, і жодної зайвої копійки в бюджеті – у міністра повертається язик обіцяти відкривати представництво МВС за кордоном», – зазначив політик.
Він додав, що міністерство – не приватна компанія, яка може відкривати свої філії в усьому світі.
«Мої джерела повідомили, що Аваков може видати свою віллу під італійським сонцем за представництво МВС», – сказав Каплін.
Джерело:
P.S. Раз речь зашла о недвижимости, то можно погуглить...
По доброй украинской традиции «патриоты» Майдана на всякий случай имеют пути к отступлению. Да-да, речь идет о заграничной собственности киевских небожителей. К примеру, у Арсена Авакова внезапно обнаружился не только панамский паспорт,


но и уютная вилла класса «люкс» на Майорке площадью 675 кв.м. В домике пана Авакова есть аж целых пять спален, столько же ванных комнат, гараж на 12 машин. Уютное гнездышко министра внутренних дел расположено на первой линии моря, то есть Арсен Борисович – счастливый обладатель собственного пляжа. Из особенностей дома стоит также выделить: продвинутую систему кондиционирования, центральное отопление с дублирующей системой, наличие гостевого дома на 8 жильцов и стоянку на 10 мест. Общая площадь участка составляет 6194 кв.м. Ориентировочная цена этого великолепия – €12 000 000.







По соседству от милиционера-патриота совершенно неожиданно поселился не менее патриотичный уже экс-премьер. Хатынка Яценюка чуть поскромнее – площадью всего лишь 520 кв.м и стоимостью в жалкие € 6 900 000. Общая площадь владения – 1160 кв.м. В доме есть шесть спален, пять ванных комнат и бассейн.







Из шикарного дизайнерского дома Яценюка открывается волшебный вид на залив Порт Андратч. Дом спроектирован известным уругвайским архитектором Антонио Рубио в своем неповторимом стиле: открытые большие пространства, красивейшие виды со всех главных комнат дома и модернизм в линиях дома. Вилла оборудована по последнему слову техники, включая продвинутые системы управления и охраны.
Вот такие дела, друзья… Судя по всему, «революция гидности» не принесла наивным украинцам то, о чем они так мечтали. Не состоялась ни победа над коррупцией, ни вступление в ЕС и НАТО, а конца и края войне не видать, несмотря на все заверения и обещания прездента.
Источник: http://strelaua.com/rassledovaniya/pislya-sprav-pravednih-i-zaminoyu-kabminu-avakov-ponad-tizhden-grietsya-na-vlasniy-villi-v-italiyi
Після справ праведних і заміною Кабміну: Аваков понад тиждень гріється на власній віллі в Італії (Фото) Після справ праведних і заміною Кабміну: Аваков понад тиждень гріється на власній віллі в Італії (Фото) Reviewed by марія іваночко on 17:58 Rating: 5