АКТУАЛЬНО

[5]

У Кремлі готуються до таємного удару по Харківщині - Шуклинов


Кремль почав просувати нову хвилю сепаратизму на сході України. Відповідну думку висловив український експерт Павло Шуклинов, новину повідомляє «Преса України».
«Кремль просуває нову хвилю сепаратизму на сході України. Тепер вустами соратниці Симоненко, колишнього депутата КПУ Алли Александровської, яка хоче Харкову «особливий статус».
Ну і нібито «харківська молодь» теж цього хоче. Чиста маніпуляція в заголовку і тексті, з усіма стандартними кліше Кремля на кшталт «київська влада». Я вже не кажу про те, що це збіговисько в результаті розігнали самі харків’яни», - пояснює експерт.
Далі він акцентує увагу на ЗМІ, які просувають подібні речі: «Сьогодні», РБК-Україна, 112, Подробиці, «Кореспондент», «Україна.ру» та ТАСС. Шуклинов зазначив, що це чудова компанія ЗМІ.
«Питання одне – де СБУ і чому одні в Україні продовжують заробляти гроші на сепаратизмі, а інші – на промиванні мізків українцям?» - задається питанням Шуклинов.
Нагадуємо, що у Кремлі, не зважаючи на те, що наразі території Луганської та Донецької області частково окуповані, вважають, що Донбас – це частина України.
Джерело: http://uapress.info/uk/
У Кремлі готуються до таємного удару по Харківщині - Шуклинов У Кремлі готуються до таємного удару по Харківщині - Шуклинов Reviewed by марія іваночко on 11:11 Rating: 5