АКТУАЛЬНО

[5]

ДТП за участі Димінського: Брат загиблої повідомив шокуючі деталі розслідування. Обуренню немає меж

Про це розповів брат жертви аварії Степан Мацевко.

“По-перше, перепони в зв’язку з затягуванням слідства. Я не розумію, звідки таке затягування часу, звідки воно береться. Мала б уже бути експертиза ДНК. Поки її немає”, – розповів він.
За словами чоловіка, ніхто з українських політиків і чиновників, які коментували аварію, з ними не зв’язувалися.

“Ніхто не зв’язувався. Це тільки Фейсбук-історія. Але ми будемо боротися до кінця і будемо доводити правду настільки, наскільки це буде нам можливо”, – зазначив Мацевко.


Крім того, він заявив, що родичі готові апелювати до суспільства, якщо слідство піде шляхом підтасовування доказів у справі.

“По-друге, зараз ми мовчимо, бо чекаємо результатів експертизи ДНК. Нас підтримує ІТ-спільнота, нас підтримує велика кількість громадських організацій Львова. Тобто, якщо буде фіктивне затягування часу, якщо будуть неправдиві дані, то ми будемо піднімати людей і таким чином доводити правду “, – підкреслив мужчина.

Також він повідомив, що сім’я загиблої веде власне розслідування.

“Ми особисто опитуємо людей, шукаємо особисті докази, інформацію”, – додав брат загиблої.



ДТП за участі Димінського: Брат загиблої повідомив шокуючі деталі розслідування. Обуренню немає меж  ДТП за участі Димінського: Брат загиблої повідомив шокуючі деталі розслідування. Обуренню немає меж Reviewed by марія іваночко on 12:05 Rating: 5