АКТУАЛЬНО

[5]

VIP-місце поряд з… Стало відомо біля кого поховали Ірину Бережну. Такого українці точно не чекали




Загиблу ховали в білій фаті – екс-нардеп ніколи не виходила заміж, передає Корупція.Інфо

У церкві на території Києво-Печерської Лаври відбулася церемонія прощання з колишнім депутатом від фракції Партії регіонів Іриною Бережною. 
На церемонію прощання, серед інших, прийшли колишні народні депутати від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко, Дмитро Добкін, також тут був головний редактор інтернет-видання "Страна.ua" Ігор Гужва.

Попрощатися з Бережною також прийшли нардеп від "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич, телеведуча Ольга Фреймут, режисер Алан Бадоєв, співачка Світлана Лобода зі своєю мамою, співачка Ані Лорак, телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною, колишній ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник, колишня депутат Ганна Герман, екс-глава Запорізької ОДА, бізнесмен Євген Червоненко та багато інших.


Елітний катафалк під'їхав до церкви із запізненням на годину. Семеро чоловіків дістали з нього білу труну.


Після прощання бізнесмен Борис Фуксман, якого довгі роки називали батьком 9-річної дочки Бережної, вперше зробив визнання.


"Дитина жива, здорова, ніяких серйозних пошкоджень немає. Вона була удочерена при народженні, вона моя дочка з першого дня народження і носить моє прізвище з першого дня народження. Вона дивовижна дівчинка і дуже схожа на свою матір", – сказав Фуксман.


З Лаври труну із загиблою відвезли на Звіринецьке кладовище. Похоронний кортеж супроводжували дві поліцейські машини. Крім того, на в'їзді перебувала рота поліції.


Загибла в автокатастрофі парламентарій похована на кладовищі, де покояться родичі президента країни Петра Порошенка.


Некрополь володіє особливим статусом, там покояться багато політиків і громадські діячі, музиканти, художники та інші VIP-персони.


Поховані там і родичі президента України Петра Порошенка. Серед них його мати Євгенія Сергіївна Порошенко (Григорчук), а також брат – Михайло Олексійович Порошенко. Крім того, свій останній притулок знайшов на Звіринецькому кладовищі колишній депутат Держдуми Денис Вороненков, який був застреляений в Києві в кінці березня цього року.

VIP-місце поряд з… Стало відомо біля кого поховали Ірину Бережну. Такого українці точно не чекали VIP-місце поряд з… Стало відомо біля кого поховали Ірину Бережну. Такого українці точно не чекали Reviewed by марія іваночко on 08:40 Rating: 5