АКТУАЛЬНО

[5]

Випадкові перехожі, стоячи на колінах вздовж дороги, проводжать полеглого українського воїна


Остання шана герою…

Українці поширили фото, які показують, як прості українці проводжають в останню путь незнайомого їм українського воїна. Щемливі фото показують, як сотні людей, жителів сіл та містечок, які проїжджало повз авто з полеглим, стоячи на колінах, зі сльозами на очах віддають шану загиблому герою.

На своїй сторінці в Facebook глава громадської організації “Будуймо Україну разом” Ігор Фінканін опублікував ці фото.передає https://bdzhola.com/

Як повідомив Фінканін, він з колегами відправився за тілом Володимира Зейліка, 21-річного бійця, який 7 серпня загинув в АТО при виконанні службового завдання.




Полеглий Володимир Зейлік служив в сухопутних військах у складі батальйону «Донбас» і загинув під час виконання бойового завдання від кулі ворожого снайпера неподалік Мар’їнки. У загиблого воїна залишилися батьки і молодший брат.

Бережи вас Бог, наші захисники! Повертайтеся живими!
А всім полеглим героям – вічна слава і шана!





Випадкові перехожі, стоячи на колінах вздовж дороги, проводжать полеглого українського воїна Випадкові перехожі, стоячи на колінах вздовж дороги, проводжать полеглого українського воїна Reviewed by марія іваночко on 20:18 Rating: 5