АКТУАЛЬНО

[5]

Це просто неподобство! Насіров знову у кріслі голови ДФС!


Що це діється, люди?!

Відсторонений з посади голови Державної фіскальної служби повернувся до виконання своїх обов'язків на цій посаді. З 4 серпня Роман Насіров повернувся на роботу!

До всього, таку інформацію підтвердили і в приймальні Насірова. Проте уточнили, що він не виконує своїх обов’язків у повному обсязі: не підписує жодних документів і не приймає рішень. За нього ці функції виконує Мирослав Продан.передає Бджола

В ДФС заявили:

Він (Насіров - ред.) з п'ятниці на роботі. Виконує обов'язки Продан. Насіров не підписує документи і не приймає рішення. Він був знятий з посади на час проведення слідства. Слідство вже закінчилося.

Як висновок – залишився на роботі, ніяких функцій не виконує, ще й отримує заробітну платню!

Нагадаємо, що 2 березня детективи НАБУ вручили підозру главі ДФС Роману Насірову. На думку слідства, Насіров дав дозвіл на розстрочення податкових боргів підприємствам народного депутата Олександра Онищенка. Тим самим, Насіров завдав збитків бюджету на 2 млрд гривень, заявив прокурор САП Назар Холодницький.



Це просто неподобство! Насіров знову у кріслі голови ДФС! Це просто неподобство! Насіров знову у кріслі голови ДФС! Reviewed by марія іваночко on 07:46 Rating: 5