АКТУАЛЬНО

[5]

Його не слухали.. Його боялися… Його слова виявились віщими для України. Чи стане це пророцтво останнім?



В давні часи при дворі кожного правителя існувала посада провісника, який за допомогою магічних предметів, руху небесних тіл або природного дару ясновидіння прогнозував долю царедворця і його країни.

Навіть наймогутніші королі не одружувалися, не здійснювали військових походів і не починали важливих проектів без благословення зірок. Пройшли століття, але навіть зараз, у дні технічного прогресу та урочистості інноваційних розробок, люди як і раніше намагаються зазирнути в майбутнє.

Народ України не є виключенням з цього правила, адже в часи затяжної кризи майбутнє країни викликає особливі побоювання. Українці шукають прогнози, зроблені не лише фахівцями в галузі геополітики і економіки , але і людьми, наділеними екстрасенсорними здібностями, астрологами і віщунами. На жаль, однозначної картини майбутнього провісники не дають, адже ясновидіння – справа тонка, а бачення далеко не завжди можна виразити в ясні слова і знайомі всім поняття.

Передбачення Московченко Валерія

Згідно з прогнозами астролога, майбутнє України в 2018 році буде залежати від позиції самих мешканців. Небесні світила можуть допомогти населенню, яка готова наполегливо працювати задля виходу з економічної кризи і не боїться висловлювати свою точку зору в питаннях політики. Московченко стверджує, що буквально через рік-два в Україні відбудеться зміна державної влади – усталений олігархат нарешті змінять молоді й активні українці, які зможуть привести країну до процвітання.

Прогнози для України на 2018 рік: прогнози і пророцтва
Астролог попереджає про можливість формування третього Майдану

Тим не менш, на швидкий результат розраховувати не доводиться. Існує ризик, що зміна уряду буде заснована на черговій хвилі протестів, які можуть втілитися в третьому Майдані. Щодо курсу іноземних валют Валерій пророкує різкі скачки, проте заспокоює українців тим, що дефолтного положення в країні не буде. Крім того, у найближчі кілька років природа подарує Україні відмінні врожаї, забезпечивши їй надходження в бюджет від зовнішньоторговельних операцій з сільгосппродукцією.

Також існує ризик загострення боротьби за Схід, а може навіть і за Кримський півострів. Валерій вважає, що через п’ять років на цих територіях може знову утвердитися українська влада, однак це станеться лише тоді, коли зміниться уряд Росії. Астролог прогнозує, що Володимир Путін незабаром складе свої повноваження внаслідок серйозного погіршення здоров’я. Після цього Росія буде надто зайнята внутрішніми проблемами, щоб відволікатися на зовнішньополітичні аспекти.
















Його не слухали.. Його боялися… Його слова виявились віщими для України. Чи стане це пророцтво останнім? Його не слухали.. Його боялися… Його слова виявились віщими для України. Чи стане це пророцтво останнім? Reviewed by марія іваночко on 21:23 Rating: 5