АКТУАЛЬНО

[5]

Не так страшні московські воші, як українські гниди.Колаборанти заслуговують лише на огиду і покарання. Навіть якщо у них красиві цицьки і заможний коханець.- Стеценко,

Не так страшні московські воші, як українські гниди. Зауваження Симона Петлюри часів українських визвольних змагань наразі так саме актуальне, як і 100 років тому.


Ольга Фреймут




Про це пише на своїй сторінці у Facebook Святослав Стеценко, передають Патріоти України.

"Єдиний ворог, який заслуговує на повагу, коли вже вбитий або полонений - це солдат, який безумовно дотримується законів і правил війни, який діє чесно і відкрито, сталь на сталь, куля на кулю, майстерність на майстерність, хитристь на хитрість.

Колаборанти заслуговують лише на огиду і покарання. Навіть якщо у них красиві цицьки і заможний коханець.

Ворог розумний, дотепний, талановитий, вродливий потребує не поваги, а більш ретельної підготовки до його знищення. Всі ті корогодські, фреймути і решта з касти допущених просто чітко засвідчили, на чиєму вони боці.

Це не політика, кажете? Це найцинічніша, найбрудніша політика. І я поповнив список потенційних цілей. Бо перші кулі не пацакам, а зрадникам."

Нагадаємо, відома українська журналістка Ольга Фреймут закликала забути про політику і вшанувати українофобку Бережну, яка загинула в автокатастрофі.






Не так страшні московські воші, як українські гниди.Колаборанти заслуговують лише на огиду і покарання. Навіть якщо у них красиві цицьки і заможний коханець.- Стеценко, Не так страшні московські воші, як українські гниди.Колаборанти заслуговують лише на огиду і покарання. Навіть якщо у них красиві цицьки і заможний коханець.- Стеценко,  Reviewed by марія іваночко on 10:16 Rating: 5