АКТУАЛЬНО

[5]

Лякаєте відвідувачів: відомий ресторан видворив ветеранів АТО

Така поведінка власника та персоналу закладу викликала обурення волонтерів


Персонал одного із відомих ресторанів у центрі Одеси шокував ставленням до українських захисників. Співробітники попросили ветеранів АТО "на вихід" через те, що вони нібито лякають відвідувачів із Росії своєю військовою формою.

Про це на сторінці в Facebook повідомила волонтер Наталя Пранжен.

Попри те, що жінка вже неодноразово заходила у цей заклад разом із бійцями, свідком такого цинізму стала вперше:

"Це не просто" виряджені хлопчики ", це офіцери ССО (учасники АТО), і другий раз косі погляди і прохання не лякати відвідувачів", - пояснила вона.


Волонтер шокована: не помітила адекватної реакції навіть з боку адміністрації ресторану, яка зовсім забула, кому зобов'язана мирним життям:

"Коли йому почали пояснювати, що саме завдяки цим хлопцям він живе в місті, яка не бомблять і мешканців не ставлять на коліна, він сказав, що це не його думку, а думку відвідувачів, які зараз перебувають в ресторані. Відвідувачі виявилися громадянами Російської Федерації , і нібито через форми до них відвідувачі не ходять ".

Пранжен має намір звертатися до всіх контролюючих органів – від поліції до прокуратури, щоб вони дали належну оцінку діям персоналу.


Лякаєте відвідувачів: відомий ресторан видворив ветеранів АТО Лякаєте відвідувачів: відомий ресторан видворив ветеранів АТО Reviewed by марія іваночко on 12:00 Rating: 5