АКТУАЛЬНО

[5]

Пара-па-пам!!! Спеціально під Саакашвілі хочуть повернути до ККУ резонансну статтю


Ірина Луценко та Артур Герасимов хочуть повернути до ККУ статтю “Незаконне перетинання державного кордону”

Перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив на своїй сторінці в Facebook про намір унеможливити фізичну присутність на території України “злодіїв в законі” шляхом повернення до ККУ статті “Незаконне перетинання державного кордону”.

“Важливо унеможливити фізичну присутність на території країни “заїжджих гастролерів” та “злодіїв в законі”, не громадян України. Це можна зробити через посилення законодавства. Зокрема, повернення ст. 331 КК України (Незаконне перетинання державного кордону). Відповідний законопроект зареєстрували народні депутати [від БПП] Ірина Луценко та Артур Герасимов”, – йдеться в заяві.

Попередньо незаконний перетин кордону планується карати ув’язненням терміном до 3 років – “Якщо ж злочин буде вчинено повторно – від 3 до 5 років, а якщо таке правопорушення скоєно з використанням зброї – від 5 до 8”.



Пара-па-пам!!! Спеціально під Саакашвілі хочуть повернути до ККУ резонансну статтю Пара-па-пам!!! Спеціально під Саакашвілі хочуть повернути до ККУ резонансну статтю Reviewed by марія іваночко on 09:00 Rating: 5