АКТУАЛЬНО

[5]

Ця маленька дівчинка одним питанням закрила рот депутатові

Депутат навіть не міг собі уявити, що його чекає в літаку.

У літаку він сів поруч з маленькою дівчинкою, повернувся до неї і сказав: «Давайте поговоримо? Переліт проходить швидше під час розмови». Маленька дівчинка, яка тільки що почала читати книгу, неохоче відповіла незнайомцю: «Про що ви хочете поговорити?»

«О, я навіть не знаю», – сказав депутат. «Як щодо глобального потепління, охорони здоров’я, або галузей економіки, які потребують фінансового вливання?», – сказав він самовдоволено посміхаючись.

«Добре», – сказала вона. «Безумовно це цікаві теми, але дозвольте мені спочатку поставити вам питання… Кінь, корова, і олень – всі вони їдять одну і ту ж їжу – траву. Але у оленя маленькі кульки, в той час як корова «робить» плоску котлету, а кінь згустки. Як ви думаєте чому вони всі такі різні?»

Депутат був здивований питанням маленької дівчинки, задумався і сказав: «Хм, й гадки не маю».

На що маленька дівчинка йому відповіла: «Ви дійсно думаєте, що ви компетентні в питаннях глобального потепління, охорони здоров’я, або економіки, якщо навіть в лайні не розумієтеся?».

Потім вона продовжила читання своєї книги.


Ця маленька дівчинка одним питанням закрила рот депутатові Ця маленька дівчинка одним питанням закрила рот депутатові Reviewed by марія іваночко on 15:31 Rating: 5