АКТУАЛЬНО

[5]

Під час війни на відпочинок в Росію: Дружина Кернеса обурила усю країну своєю розкішною відпусткою. Зовсім совість втратила


Близькі українських політиків вибирають зовсім різні місця для відпочинку.

Кожен день із зони АТО приходять сумні дані про поранених або навіть убитих українських воїнів, які б’ються з окупаційними російськими військами.

Але відкрита агресія з боку Російської Федерації не є перешкодою для родичів українських політиків в їх бажання відправитися в Росію.

Так, дружина харківського мера Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська здивувала соцмережі знімком, зробленим на тлі Ісаакіївського собору в Санкт-Петербурзі. Хоча Гайсинська і не вказувала геолокацію, але публікація фотографії на настільки популярному і пізнаваному тлі, може вказувати, що дружина Кернеса не боїться осуду з-за відвідування країни-агресора.

Нагадаємо, скандальний мер Харкова Геннадій Кернес стверджує, що в розпал подій на Евромайдане йому пропонували посаду градоначальника Києва.

Також стало відомо, як і де відпочивають українські політики в перерві між сесіями Верховної Ради.

А соратник Кернеса народний депутат Михайло Добкін на час парламентських канікул відпочиває разом з родиною.



Під час війни на відпочинок в Росію: Дружина Кернеса обурила усю країну своєю розкішною відпусткою. Зовсім совість втратила  Під час війни на відпочинок в Росію: Дружина Кернеса обурила усю країну своєю розкішною відпусткою. Зовсім совість втратила Reviewed by марія іваночко on 21:46 Rating: 5