АКТУАЛЬНО

[5]

Катастрофа в Авдіївці: росіяни не дають налагодити подачу води

Ремонтники вже готові вийти на роботи

Авдіївка і ще кілька населених пунктів Ясинуватського району досі залишаються без води через пошкодження Донецької фільтрувальної станції.

Про це розповів глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі українського телеканалу.

"Сьогодні житлові квартали Авдіївки не обстрілювали, але ми без води і ще кілька населених пунктів Ясинуватського району. Вчора було засідання спільного координаційного центру з припинення вогню, росіяни усно дали згоду на" режим тиші "сьогодні, але письмового немає", - сказав чиновник.

Він розповів, що влада постачає воду цистернами. Допомагає з питною водою Червоний Хрест. Також з області воду везуть рятувальники. "Водою ми забезпечимо, але будуть проблеми в Авдіївського коксохіму, без води він не зможе працювати", - зазначив Жебрівський.

При цьому чиновник зазначив, що ремонтники вже готові вийти на роботи. Місцеві жителі з паспортами стоять в черзі за водою, сказав глава адміністрації.




Катастрофа в Авдіївці: росіяни не дають налагодити подачу води Катастрофа в Авдіївці: росіяни не дають налагодити подачу води Reviewed by марія іваночко on 13:21 Rating: 5