АКТУАЛЬНО

[5]

Ще одна доба неоголошеної війни. Бойовики гатять у зоні АТО з танків, серед воїнів ЗСУ є загиблі і поранені



За минулу добу двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, ще четверо зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Ситуація на сході України залишається складною, зокрема минулої доби терористи 67 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, використовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.


На Приморському напрямку вороги гатили із артилерії калібру 122 мм по укріпленнях в районі Павлополя та Новогригорівки, а біля Гнутового – з мінометів калібру 120 мм. Також там і в районі Новомихайлівки та Красногорівки бойовики відкривали вогонь з 82-мм мінометів. Позиції поблизу Павлополя накрили вогнем з протитанкових ракетних комплексів. Впродовж минулої доби бандформування неодноразово обстрілювали зі стрілецької зброї, гранатометів та озброєння БМП позиції українських захисників в районі Талаківки, Лебединського та Водяного.

На Донецькому напрямку обстріли не вщухали на підступах до Авдіївки. Там терористи застосовували міномети та менш потужне озброєння у південному передмісті та біля Кам’янки. Вчора ввечері, близько 18.00 години, бойовики били по наших укріпленнях на тій ділянці з танків. Один з ворожих снарядів вкотре влучив у частину міста, де мешкають цивільні, втім ніхто місцевих жителів не постраждав. Окупанти обстріляли та вивели з ладу насосну станцію Південно-донбаського водоводу, а також поцілили з гранатомету в житловий будинок у Зайцевому.

В районі Пісків та Верхньоторецького окупанти били з мінометів різних калібрів та піхотного озброєння, а також поблизу Зайцевого. Там бандити систематично відкривали вогонь з гранатометів різних модифікацій та озброєння БМП.

На Луганському напрямку позиції в районі Кримського, Новотошківського та Катеринівки потрапили під обстріл зі 120-мм мінометів. Терористи вели вогонь з гаубиць калібру 152 мм біля Новотошківського, а з артилерійських систем меншого калібру, а саме 82-мм мінометів, гатили поблизу Троїцького та Попасної. Там же, а також в районі Новозванівки та Новоолександрівки, бандити вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів.

“В результаті ворожих обстрілів минулої доби загинули двоє військовослужбовців ЗС України. Окрім того, четверо наших воїнів зазнали поранень та бойових травмувань”, – наголосили у штабі.




Ще одна доба неоголошеної війни. Бойовики гатять у зоні АТО з танків, серед воїнів ЗСУ є загиблі і поранені Ще одна доба неоголошеної війни. Бойовики гатять у зоні АТО з танків, серед воїнів ЗСУ є загиблі і поранені Reviewed by марія іваночко on 09:04 Rating: 5