АКТУАЛЬНО

[5]

ТЕРМІНОВО ВСІМ! Українцям пообіцяли газ за копійки! Ви маєте знати це ПЕРШИМИ (ВІДЕО)


Нова формула вже менша тієї ціни, яку Україна платить за газ з Європи, заявив глава Нафтогазу. У разі відновлення співпраці Нафтогазу з Газпромом ціна на російський газ для України буде найнижчою, – передає Корупція Інфо
Про це заявив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв в ефірі 5 каналу.

За його словами, ціна буде нижча тієї, яку зараз Нафтогаз платить європейським компаніям за реверс, так як після рішення Стокгольмського арбітражу формула розрахунку ціни блакитного палива буде переглянута.
ЗМІ дізналися, що "Нафтогаз" збирається робити з боргом перед "Газпромом" на $2,2 млрд 
"Формула буде кардинально змінена. Вона вже зараз не тільки менша тієї ціни, яку від нас вимагає Газпром. Але вона й менша, ніж та ціна, яку сьогодні Україна платить за газ, який ми купуємо в Європі", – зазначив Коболєв.
У той же час Коболєв зазначив, що говорити про остаточні цифри жоден з учасників процесу – ні російська, ні українська сторона не можуть до оголошення остаточного рішення Стокгольмського трибуналу. Очікується, що рішення суду буде оголошено вже цього літа.


ТЕРМІНОВО ВСІМ! Українцям пообіцяли газ за копійки! Ви маєте знати це ПЕРШИМИ (ВІДЕО) ТЕРМІНОВО ВСІМ! Українцям пообіцяли газ за копійки! Ви маєте знати це ПЕРШИМИ (ВІДЕО) Reviewed by марія іваночко on 17:51 Rating: 5