АКТУАЛЬНО

[5]

В умовах війни купівля чиновниками дорогих автомобілів за гроші громади – це ганебно. Вони мають їздити на громадському транспорті, – експерт



В умовах війни та загибелі сотень українців купівля чиновниками дорогих автомобілів – це ганебно. Тоді ними керують тваринні інстинкти. Про це Gazeta.ua розповідає політолог Олег Соскін. Так коментує рішення Черкаської обласної ради купити автівку за 1,4 млн грн.

“Дуже багато людей на посадах розглядають їх, як доступ до корита. Коли до нього дориваються, планка падає на всі обмеження. З середини вилазить найгірше. У чиновників досить примітивний набір: дорога їжа, сауни, дівчата, поїздки за кордон, яхта, будинок. Також елітна машина. При чому не за свій рахунок. А за гроші громади. Рішення ради, щодо купівлі таких машин – є злочином проти людей”.

Чиновники мають бути ближчими до людей та їздити на дешевшому транспорті, або ж, взагалі, на громадському:

“Навіть, королі Швеції чи прем’єр-міністри в Скандинавських країнах їздять на велосипедах чи на громадському транспорті. Це вважається цілком нормальним. Посада – не для того, щоб нею хизуватися. Якщо ж чиновник не вирішує проблеми громади, а турбується лише про себе, його треба знімати. Бо він, мовляв, не може їздити на громадському транспорті. Лише, наприклад, на Infiniti. Така вертикаль вибудовується в бандитських державах. Де на чолі кланово-корпоративна група. Їм потрібні розпусники, збочинці та клептомани. Якщо в людини в голові тільки елітні машини, буде виконувати всі накази отамана”.



В умовах війни купівля чиновниками дорогих автомобілів за гроші громади – це ганебно. Вони мають їздити на громадському транспорті, – експерт В умовах війни купівля чиновниками дорогих автомобілів за гроші громади – це ганебно. Вони мають їздити на громадському транспорті, – експерт Reviewed by марія іваночко on 22:26 Rating: 5