АКТУАЛЬНО

[5]

Сьогодні нова жертва – вбили АТОшника Максима Бачинського! ЦЕ СПРАВЖНЯ ЗАЧИСТКА ПАТРІОТІВ – УЧАСНИКІВ АТО!!

По дорозі з санаторію загинув боєць АТО, колишній боєць 25 окремої повітряно-десантної бригади з Дніпра Максим Бачинський

Про це повідомляють знайомі АТОшника на своїх сторінках в соцмережах.

Бачинський мав пройти курс лікування в одному з санаторіїв Одеси. Однак через день він вирішив повернутися додому. Свій вчинок пояснив тим, що у нього виник конфлікт з одним із відпочиваючих з проросійськими поглядами.

На вокзалі він відвідав волонтерський куточок. Волонтер, яка чергувала в той день, повідомила, що Бачинський згадував про конфлікт під час бесіди.

Після цього він сів у потяг Одеса-Костянтинівка і зв’язок з бійцем обірвався. Його тіло знайшли через кілька днів на перегоні Вільногірськ-Верхівцеве біля села Дубове.

Повідомляється, що у Бачинського нібито був конфлікт з пасажирами поїзда на грунті проросійських поглядів і його могли викинути з поїзда. У той же час слідчі розглядають версію самогубства в неконтрольованому стані. Рідні та знайомі загиблого запевняють, що він був релігійною людиною і прихильником здорового способу життя, тому не міг зробити такий вчинок.




Сьогодні нова жертва – вбили АТОшника Максима Бачинського! ЦЕ СПРАВЖНЯ ЗАЧИСТКА ПАТРІОТІВ – УЧАСНИКІВ АТО!! Сьогодні нова жертва – вбили АТОшника Максима Бачинського! ЦЕ СПРАВЖНЯ ЗАЧИСТКА ПАТРІОТІВ – УЧАСНИКІВ АТО!! Reviewed by марія іваночко on 21:51 Rating: 5