АКТУАЛЬНО

[5]

ЗВІРІ!! Бойовики показали ОБСЄ справжнє обличчя


Терористи "ДНР" проявляли відкриту агресію

Озброєні бойовики "ДНР" здійснили зухвалий напад на беззбройних спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в зоні проведення антитерористичної операції.

Повідомлення про це опублікували на сторінці організації у Twitter.


Згодом на сайті ОБСЄ з’явилися подробиці інциденту. У вівторок, 20 червня, патруль СММ на двох броньованих автомобілях, у яких знаходилися шестеро членів місії, перебував на підконтрольному бойовикам КПП "Ясинувата" на відстані 150 метрів один від одного.

Раптом спостерігачі побачили, що до них наближаються двоє бойовиків. Вони звернули на чоловіків увагу після того, як пролунал постріл зі штурмової гвинтівки.

Обличчя обох були заховані під балаклавою та шарфом. Вони підійшли до одного з автомобілів і почали кричати та проявляти агресію. Коли спостерігачі спробували покинути місце конфлікту, бойовик підбіг до машини і спробував відкрити двері з боку водія, навіть намагався розбити вікно. 

Затим терорист почав погрожувати водію та пасажиру іншого авто зброєю, і вони підняли руки. Коли ж він підійшов і знову спробував відкрити двері, водій нажав на газ, і машина рушила з місця, за неї - друга. Бойовик встиг лише вдарити у заднє вікно траспортного засобу прикладом гвинтівки.

Згодом услід спостерігачам прозвучало ще кілька пострілів, після чого вони благополучно повернулися в Донецьк, відбувшись переляком.

Зараз ситуація перебуває на контролі місії.

Оксана Ханас

- See more at: https://znaj.ua


ЗВІРІ!! Бойовики показали ОБСЄ справжнє обличчя ЗВІРІ!! Бойовики показали ОБСЄ справжнє обличчя Reviewed by марія іваночко on 08:59 Rating: 5