АКТУАЛЬНО

[5]

СБУ ВИ ДЕ?Київський адвокат вважає, що потрібно вбивати захисників України

Тетяна Монтян вважає ЗСУ "вбивцями мирних українців"

Скандальна адвокат з Києва Тетяна Монтян, відома своїми проросійськими поглядами, висловилась за вбивства українських воїнів на передовій.

Відповідну думку прихильниця "руського мира" висловила в коментарі в іншого адепта "руської весни" Івана Алфьорова, який втік до Москви після провалу кремлівських маріонеток у Харкові.сообщает "Знай.ua"




Алфьоров в Facebook опублікував "незалежне", на його думку, опитування, метою якого було з'ясувати, як підписники кремлівської маріонетки ставляться до воїнів української армії.

Серед тих, хто відповіли, виявилася і скандальна Монтян, на думку якої "ЗСУ - вбивці мирних українців, за що їх треба мочити в сортирах і під'їздах".

Відзначимо, що колаборантка вже внесена до списку миротворця "Чистилище", однак це не заважає їй жити і спокійно вести практику в "окупованому бандерівцями" Києві.



СБУ ВИ ДЕ?Київський адвокат вважає, що потрібно вбивати захисників України СБУ ВИ ДЕ?Київський адвокат вважає, що потрібно вбивати захисників України Reviewed by марія іваночко on 13:19 Rating: 5