АКТУАЛЬНО

[5]

Головне за ніч: страшилки від Турчинова і катаклізми в Криму

Секретар РНБО заявив, що Росія загрожує усій Європі

"Кривавий пастор" налякав Європу агресією Кремля

Росія продовжує готуватися до повномасштабної війни, погрожуючи всій Європі. Про це сказав секретар РНБО України Олександр Турчинов. За його словами, Кремль загрожує Європі, а також загрожує втратою незалежності державам, які знаходяться в кремлівській орбіті.передає https://znaj.ua
Карма: ведучий легендарного автошоу потрапив у серйозну ДТП

Британський ведучий Річард Хаммонд, який вів відоме автомобільне шоу Top Gear, потрапив у моторошну аварію. Інцидент стався під час автоперегонів у горах Швейцарії поблизу міста Хемберг.

Тепер в Німеччині: Путін знайшов собі заміну Ле Пен

Німецька Ліва партія відмовилася включати в свою програму засудження незаконної анексії Криму Росією. Крім того, члени політичного руху також не включили положення про порушення прав людини в Росії і Китаї.

Російські катаклізми дісталися до Криму: моторошні фото

Через сильну зливу окупований Сімферополь опинився під водою. Користувачі соціальних мереж все активніше публікують свіжі кадри, на яких демонструють наслідки негоди.

Феміда вирішила потримати за гратами близького друга Януковича

Один з лідерів Партії регіонів Александр Єфремов буде сидіти за гратами ще два місяці. Старобільський районний суд Луганської області ухвалив рішення про продовження запобіжного заходу підозрюваному до 6 серпня 2017 року.
Автор матеріалу: 
Антон Дорошенко


Головне за ніч: страшилки від Турчинова і катаклізми в Криму Головне за ніч: страшилки від Турчинова і катаклізми в Криму Reviewed by марія іваночко on 12:03 Rating: 5