АКТУАЛЬНО

[5]

Ярош зробив ТЕРМІНОВУ заяву про фронт! Кожен свідомий українець має це ЗНАТИ!


Українським воїнам на передовій потрібен хороший транспорт. Легкових автомобілів не вистачає і командирам бригад. А військова техніка застаріла. Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв’ю газеті “День”, – передає Корупція Інфо

“Потреби не міняються. Це, як правило, легкові машини для пересування фронтом. Дуже часто, навіть у командирів бригад ЗСУ, батальйонів немає хорошого транспорту. Військова техніка – і танки, і БМП – часто випуску 60-70-х років минулого століття. Хлопці їх доглядають, але зрозуміло, що це техніка іншого покоління.
Не секрет, що є проблема некомплекту особового складу. Тобто, незважаючи на те, що матеріальне забезпечення військовослужбовців зараз доволі непогане, у порівнянні з минулими роками і тилом, при тому всьому люди не дуже йдуть у Збройні сили. Одні бояться війни, інші – забюрократизованості, бо це теж якийсь нездоланний недолік у ЗС. В іншому хлопці забезпечені доволі непогано. Хотілось б більше, але економіка України не в найкращому стані”.

У державному бюджеті на 2017 рік для Міністерство оборони України передбачено більше 62 млрд грн. З них на розвиток озброєння та військової техніки Збройних сил понад 5 млрд. Попри це волонтери продовжують допомагати військовим – постачають на фронт не лише продукти харчування, а й транспорт та необхідну техніку.


Ярош зробив ТЕРМІНОВУ заяву про фронт! Кожен свідомий українець має це ЗНАТИ! Ярош зробив ТЕРМІНОВУ заяву про фронт! Кожен свідомий українець має це ЗНАТИ! Reviewed by марія іваночко on 13:37 Rating: 5