АКТУАЛЬНО

[5]

Кейт Міддлтон зруйнувала багатовікову королівську традицію

Дружина Вільяма посміла перечити королеві


Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон, всупереч настановам королеви Єлизавети ІІ, вирішили виховувати дітей як "простолюдинів".передає "Знай.ua"

Незважаючи на багатовікові придворні традиції виховання монарших нащадків, герцогиня Кембриджська заявила, що роститиме маленьких Джорджа і Шарлотту за "своїми правилами".


"Кейт порушує королівський протокол у Кенсингтонському палаці. Вона вирішила сама виховувати своїх дітей так, як вважає за потрібне. Навіть якщо хтось обурений таким свавіллям герцогині, то йому доводиться мовчати, тому що до коронації Вільяма залишається не так вже й багато часу", - розповів інсайдер виданню RadarOnline.


За словами джерела, юні Джордж і Шарлотта поняття не мають, що вони спадкоємці престолу.

"На фото вони зразкові та слухняні принц і принцеса, але вдома вони, як і всі, грають у грязюці, падають зі своїх поні і влаштовують істерики. Королева Єлизавета в абсолютному жаху від порушення правил: ще ніколи за всю історію британських монархів правила поведінки дітей так не зневажалися. Але Кейт наполягає на своєму: її діти повинні мати нормальне дитинство", - сказав інсайдер.


Через усе це юні принц і принцеса віддалилися не лише від суворої прабабусі, але й від дідуся з бабусею - принца Чарльза і його дружини Камілли. Набагато більше часу спадкоємці престолу проводять із батьками Кейт.

За традицією діти з королівської родини вчаться у приватному навчальному закладі, однак Вільям і Кейт заявили, що їхні малюки підуть до звичайної лондонської школи.


Сам принц нещодавно зізнався в інтерв'ю, що підтримує ідею дружини дати дітям нормальне дитинство і певен: його покійна матір, принцеса Діана, схвалила б це рішення.



Кейт Міддлтон зруйнувала багатовікову королівську традицію Кейт Міддлтон зруйнувала багатовікову королівську традицію Reviewed by марія іваночко on 09:12 Rating: 5