АКТУАЛЬНО

[5]

Може скаржитись на “хунту” дядькові у Москву: Суд відібрав 94 га під Києвом у родича Дмитра Медвєдєва

Віктор Поліщук одружений на племінниці дружини російського прем’єра.

Київський апеляційний госпсуд відібрав 94 га землі у родича російського прем’єра Дмитра Медвєдєва. Про це повідомив у Facebook народний депутат Павло Різаненко, передають Патріоти України.

За словами Різаненка, 6 червня колегія Київського апеляційного господарського суду відсудила у держпідприємства “Радіопередавальний центр” 94,67 га землі та повернула її Броварській міськраді. Власник підприємства – Віктор Поліщук, який одружений на племінниці дружини російського прем’єра Дмитра Медвєдєва.


Як відомо, у 2015 році Шевченківський районний суд Києва заарештував 94,67 гектара землі поблизу столиці України. Ця ділянка належить власнику супермаркетів електроніки “Ельдорадо” Віктору Поліщуку.

За даними телепрограми “Наші гроші”, землі державного підприємства “Радіопередавальний центр” були виведені на структури Поліщука через спеціальну схему.

Спочатку місцеві депутати проголосували за передачу земель в оренду 48 громадянам для сільського господарства. Згодом всі вони в один день і за допомогою одного нотаріуса передали свої ділянки приватному підприємству “Інтер-профіт”.

У 2014 році слідчі управління МВС у Київській області почали розслідувати кримінальну справу про зловживання владою посадовими особами Броварського та обласного Держземагентства, що призвели до збитків у понад 116 млн грн.




Може скаржитись на “хунту” дядькові у Москву: Суд відібрав 94 га під Києвом у родича Дмитра Медвєдєва Може скаржитись на “хунту” дядькові у Москву: Суд відібрав 94 га під Києвом у родича Дмитра Медвєдєва Reviewed by марія іваночко on 09:08 Rating: 5