АКТУАЛЬНО

[5]

ШОК!!! Горе-матір по-звірськи вбила і двічі намагалася спалити свою 2-місячну дитину, ТІЛЬКИ ДЛЯ СТІЙКИХ (ВІДЕО)



У селі Кобаки Косівського району Івано-Франківщини затримали 23-річну жінку, яку підозрюють у жорстокому вбивстві 2-місячного сина. Стало відомо, що жінка жила з батьком і матір'ю, хлопчика виховувала сама. 49-річний батько її дитини проживав окремо в Космачі, передає Корупція.Інфо
Про це повідомив начальник управління кримінальної поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов.

«Мати дитини розповіла, що близько 17:00 була на вулиці, прала пелюшки, а коли повернулася в будинок, дитини не було. Правоохоронці не змогли підтвердити версію про викрадення дитини. Згодом у дворі знайшли обгорілі клапті ковдри, застібки. Коли запитали жінку, що відбувалося, вона сказала, що спалювала старі речі. Пізніше під час обходу дворів поліцейські знайшли свідка, яка бачила, як ця жінка з сумкою йшла в сторону лісу і питала дорогу », – розповів Чекмарьов.

До пошуків залучили кінологів, поліцейських. Під час огляду в лісі знайшли пакет з памперсами, дитячим кремом і медичними препаратами, який належав жінці. Далі виявили обгоріле тіло 2-місячної дитини з обв'язаним навколо шиї шнурком.

«Під час подальшої роботи встановили, що мати в стані душевного хвилювання, в зв'язку з тим, що дитина хворіла, не давала їй спати, вирішила позбавити сина життя. Задушила його, а далі пробувала спалити тіло. Коли це не вийшло, взяла тіло і віднесла в ліс, там намагалася ще раз спалити, але знову не вдалося. Закидала його хмизом », – додав правоохоронець.

Після цього жінка повернулася додому і заявила в поліцію про зникнення дитини.

Проводять медичні дослідження. Жінка визнала свою провину і дає свідчення.


ШОК!!! Горе-матір по-звірськи вбила і двічі намагалася спалити свою 2-місячну дитину, ТІЛЬКИ ДЛЯ СТІЙКИХ (ВІДЕО) ШОК!!! Горе-матір по-звірськи вбила і двічі намагалася спалити свою 2-місячну дитину, ТІЛЬКИ ДЛЯ СТІЙКИХ (ВІДЕО) Reviewed by марія іваночко on 22:28 Rating: 5