АКТУАЛЬНО

[5]

ТОП-12 речей в будинку, від яких варто позбутися: корисні поради


Різні непотрібні, а інколи і небезпечні речі знайдуться вдома у кожного з нас…

Навіть найменший сувенір у вашому домі може принести масу нещасть. Майте на увазі, що... 
Старі зношені капці або інше старе взуття потрібно викидати, так як воно притягує до їх власника пристріти і наклепи.
Посуд зі сколками і тріщинами втрачає енергетичну цілісність. Їсти або пити з такого посуду - тільки шкодити собі.


Ножі, залишені на столі на ніч, акумулюють негативну енергію і притягують всяку нечисть, яка, отримуючи енергетичне підживлення від цього ножа, надовго залишається в будинку, порушуючи сон, спокій і затишок домочадців.

Живі рослини, стебла яких увивають стіни (крім винограду), мають властивість притягувати до господарів будинку різноманітні хвороби.


Квіти в будинку: з воску - до смерті родича; з тканини - до хвороби після незначних сварок; з пір'я (пухнасті) - до нещасного випадку; з пластмаси - до грошових збитків. Комиші в будинку особливо небезпечні. Поки не ясно чому, але часто вони провіщають довгу серйозну хворобу зі смертельними наслідками. Раптово засохлі живі квіти - до розлуки з коханою людиною.

Подарунки, що не припали до душі, принесуть нещастя, якщо від них не позбутися.


Картини, естампи із зображенням чогось дискомфортного для погляду порушують душевний спокій, заважають духовному вдосконаленню, послаблюють пам'ять.

Скульптура собаки або лева, що сидять на задніх лапах і з відкритою пащею, притягує до себе нечисту силу, одночасно позбавляючи людину інтуїції.


Будь-яке зображення риб робить уразливими для наведення пристріту, а також притягує до дому злодіїв.

Морські мушлі, які багато хто любить привозити в якості сувенірів з півдня, на жаль, теж приносять нещастя, так як призводять до погіршення роботи судин і серця.


Роги тварин провокують хвороби і душевні травми.

Віник в будинку завжди символізує гроші, але тут є свої нюанси. Користуватися старим, стертим віником - значить накликати розорення або довге безгрошів'я; новим і добре зробленим - значить охороняти власне грошове благополуччя, збільшити шанси примножити свої статки. Тримати старий віник в будинку - значить накликати на себе збитки через хворобу. Підмітати підлогу ввечері за прикметою означає вимітати гроші з дому - достатку не буде. Тому споконвіку підлоги підмітали в першій половині дня.



\

ТОП-12 речей в будинку, від яких варто позбутися: корисні поради ТОП-12 речей в будинку, від яких варто позбутися: корисні поради Reviewed by марія іваночко on 08:57 Rating: 5