АКТУАЛЬНО

[5]

«Лучший Петя среди самых лучших Петь»: «Квартал 95» зробив «безвізову» пародію на Президента. ПРОСТО РОЗРИВ МЕРЕЖІ!

Зеленський і компанія заспівали про те, що «в Україні тане народ» Актори студії «Квартал 95» з гумором відреагували на отримання Україною безвізового режиму з країнами Європейського Союзу, – передає Корупція Інфо



Так, у новому випуску шоу «Вечірній квартал» Володимир Зеленський і компанія показали номер, який зроблений у вигляді пародії на популярну пісню української групи «Гриби», «Тане лід».


Головна роль у номері дісталася самому Зеленському. Він, зображуючи президента України Петра Порошенка, співає: «Я тримаю своє слово і не вмію брехати, я вмію дуже професійно обіцяти, обіцянок чекають три роки, щоб більше захотіти, перед вами кращий Петя серед найкращих Співати».

Весела пісня закінчується словами: «Усі сідають у літак, в Україні тане народ, хто останнім буде валити, не забудьте світло погасити». Відео: «Квартал 95» зробив «безвізову» пародію на «Тане лід» (YouTube/Студія Квартал 95 Online)


«Лучший Петя среди самых лучших Петь»: «Квартал 95» зробив «безвізову» пародію на Президента. ПРОСТО РОЗРИВ МЕРЕЖІ! «Лучший Петя среди самых лучших Петь»: «Квартал 95» зробив «безвізову» пародію на Президента. ПРОСТО РОЗРИВ МЕРЕЖІ! Reviewed by марія іваночко on 15:22 Rating: 5