АКТУАЛЬНО

[5]

Такого не очікував ніхто! Ніколи не здогадаєтесь, хто став найбагатшим міністром України.


Найбагатший міністр в уряді – Уляна Супрун
В. о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун другий рік поспіль залишається найзаможнішим членом Кабінету міністрів, – Корупція Інфо

Такі висновки можна зробити згідно з електронними деклараціями за 2016 рік, які подали українські міністри. У розрахунок бралися лише грошові кошти на банківських рахунках або у вигляді готівки.

За минулий рік Уляна Супрун збільшила свої активи на 5 млн грн. Зараз вони досягли майже 120 млн гривень. (Для порівняння, щоб пересічному українцю, який отримує мінімальну зарплату, заробити таку суму, йому потрібно працювати більше 3 тисяч років, при цьому нічого не витрачаючи на себе).

Значно поліпшив своє фінансове становище прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який після того, як став главою уряду, збільшив свої доходи більш ніж в два рази в порівнянні з 2015 роком. Зараз його офіційні активи становлять майже 67 млн грн (в 2015 вони дорівнювали 31 млн. Грн).

На третьому місці міністр юстиції Павло Петренко у якого на рахунках у різній валюті зберігаються майже 44 млн грн.

Четвертий рядок за Ігорем Насаликом – міністром енергетики та вугільної промисловості України – майже 33 млн грн.

Замикає першу п’ятірку Арсен Аваков – міністр МВС. Офіційно він задекларував 17 млн грн.

Найбільший «жебрак» серед членів уряду це міністр соціальної політики Рева. Він зберігає гроші тільки в гривні. І загалом він задекларував трохи більше 373 тис. грн.



Такого не очікував ніхто! Ніколи не здогадаєтесь, хто став найбагатшим міністром України. Такого не очікував ніхто! Ніколи не здогадаєтесь, хто став найбагатшим міністром України. Reviewed by марія іваночко on 12:51 Rating: 5