АКТУАЛЬНО

[5]

Блокадники ОРДЛО анонсували «великий похід» на Київ

Зараз учасники блокади «ЛДНР» створюють мобільні групи для контролю за лінією розмежування.Про це InfoResist заявив координатор блокади Анатолій Виногродський. Сообщает http://viche.net.ua/
«За нашими даними, йде контрабанда, яку прикриває поліція Донецької області і Нацгвардія. Як мінімум, по дві-три фури проскакують однозначно. Почали шукати обхідні шляхи через Росію. Пан Ахметов, за даними маріупольських волонтерів, те ж саме вугілля з «ДНР» везе тепер через Таганрог, вантажить на баржі і заганяє в порт, який належить «Криворіжсталі» - зазначив Віногродскій.
Він підкреслив, що учасники блокади моніторять ситуацію, щоб показати, як здійснюється офіційна блокада.

«Люди на наших редутах знаходяться, тому що ми ці залізничні гілки не віддамо. Основна залізнична гілка, за нашими даними, зруйнована »- додав координатор блокади.
За його словами, вимоги учасників блокади ще не задоволені, тому вони готують великі акції в Києві, щоб вплинути на Верховну Раду.
«Пояснити більшості, що сподівання народу повинні виконуватися народними обранцями. А сподівання народу це закон про окупацію, це звільнення наших військовополонених. Ми зараз дивимося, що роблять політики. Вони активізувалися в просуванні цього закону, їм потрібна наша допомога в цьому питанні, тому ми будемо їм допомагати. Це планується на найближче майбутнє »- підсумував Виногродський.
Нагадаємо, 15 березня рішенням РНБО була введена офіційна блокада окупованих територій Донбасу.

Блокадники ОРДЛО анонсували «великий похід» на Київ Блокадники ОРДЛО анонсували «великий похід» на Київ Reviewed by марія іваночко on 20:52 Rating: 5