АКТУАЛЬНО

[5]

Головко: Влада втягнула державу в борги, а тепер хоче продати за них Україну


Умови, які висунули в Міжнародному валютному фонді і під якими підписався наш уряд, означають практично повний, оптом і вроздріб, розпродаж України. Влада втягнула державу в борги, а тепер хоче продати за них Україну. Про це 7 квітня 2017 року заявив у Верховній Раді народний депутат від ВО «Свобода», член Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики Михайло Головко.

Депутат нагадав, що у планах уряду ‒ продати спочатку такі стратегічні підприємства, як «Центрегерго», «Турбоатом», «Одеський припортовий завод», а потім перейти до продажу землі.

«Наша земля безцінна, це стратегічний простір нашої нації. Продати землю ‒ найбільший злочин проти держави і народу. Замість того, щоби стимулювати розвиток економіки, проводити реальні реформи чи поставити на голосування свободівські законопроєкти про примусове повернення з офшорів незаконно виведених капіталів, влада продовжує втягувати державу в іще глибші борги», ‒ наголосив свободівець.



Головко: Влада втягнула державу в борги, а тепер хоче продати за них Україну Головко: Влада втягнула державу в борги, а тепер хоче продати за них Україну Reviewed by марія іваночко on 20:44 Rating: 5