АКТУАЛЬНО

[5]

Стало відомо, навіщо Савченко змінила імідж



Все що відбувається з народним депутатом Надією Савченко – це ретельно опрацьовані ходи іміджмейкерів

Про це Politeka повідомив політичний експерт, кандидат економічних наук, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

«Те, що у Савченко є люди, які з нею працюють, не викликає сумніву. Думаю, що зміна іміджу пов’язана з рішенням спробувати жіночний образ. Хоча, як це зробити, навіть для мене залишається питанням, оскільки вона в нього ніяк не вкладається», – зазначив Соскін, додавши, що в скандального нардепа вже вклали надто багато грошей, тому на даному етапі її всіляко намагаються реанімувати.

Втім, реанімація марна, впевнений Соскін.

«Проблема полягає в тому, що у них є форма, але в ній немає змісту. Вона як починає говорити, мені відразу згадуються слова Райкіна: «краще б мовчала». Зміна іміджу марна: вона не є підготовленою людиною. Говорити про її запуск «на орбіту» взагалі не доводиться: там запускати нічого», – запевнив експерт.

За словами Соскіна, все, що відбувається з Савченко нагадує агонію, так як вона не може нічого дати: ті ж телеефіри стоять для неї грошей, «оскільки просто так її ніхто б не взяв».

Нагадаємо, поява Надії Савченко в ефірі одного з телеканалів з макіяжем стало предметом обговорення соціальних мереж.



Стало відомо, навіщо Савченко змінила імідж Стало відомо, навіщо Савченко змінила імідж Reviewed by марія іваночко on 13:21 Rating: 5